CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, April 28, 2011

MY 12th ANNIVERSARY GIVEAWAY BY FIEDA

mOh kite pakat jOin rmi2 1st GA Siz Fieda nih..
Jgn lupe klik BANNER utk jOin ye..

wOw 12thn suda ye siz..driku ini bru la nk msk 2thn hdp berumahtangga ni..msh pnjg lg pjalanan yg nk dtempuh utk dptkn angka 12thn mcm siz fieda ni..huhuhu xpe nurul..u can do it..insyallah..
'AJA..AJA..FIGHTING'..!!

:: tO mY dear Sis Fieda ::


mOga rumahtangga yg dibina ini diberkati dan dilindungi ALLAH hendaknya..selamat ulangtahun buat k.fieda dan en. asben..smoga jodoh kalian bkekalan hingga hujung nyawa..!!



i love this wish..huhuhu

:: tag ::

- Eja -
- Belle -
- Ummi Danish -


7 comments:

fieda said...

mekasih nurul join dan akak sgt2 hargainya...kad2 ucap selamat tu semua akak simpan tau..x caya nanti tgk kt blog akak bhgn bwh sekali tu..

good luck nurul..:)

toyolkiut said...

good luck akak..

cikbintang said...

jom join GA...adiah tiket wayang percuma...
ade headphone agy..

sapa yg lahir bulan june...
tmbh agy adiah spesel....
jgn lupa tulis cikbintang as referrer..
thanks ye....

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

deqlis said...

salam..
apa khabar?? lama tak nampak??
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

sarah said...

NAK TANYA DUIT DARI MENANG KT http://bungaespadrilla.blogspot.com/2011/08/pemenang-ga-contest-polkaespadrilla.html DAH DPT KE???

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment