CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, March 9, 2011

MY 1ST GIVEAWAY (ZUE)


Meh kite jenguk syarat2 nye:

>> Terbuka kepada semua blogger (ada blog), blogger Malaysia sahaja ye....(untuk penghantaran hadiah)

:: SAYA ADE BLOG DAN ALAMAT KAT MSIA..

>>  Follow blog nie - senang korang tahu perkembangan semasa  tentang GA ni

:: DH FOLLOW (IM THE LUCKY 30)

>>   Korang kena buat 1 entry dan masukkan banner dan link kan ke  entry ini..buat ringkas2 jew..asalkan cantik :)

:: RS DH CKUP CNTIK DH NI KN..KN..

>>   Letak banner kat side bar dan link kan ke entry nie

:: OK DONE..!!

>>   Tag sekurang-kurangnya 2 orang (lebih pun xper...lagi la saya alu-alukan) (^_^)

:: NK TAG - K.BELLE - EJA - FHANA - ADRINA

>>   Da siap, korang tinggalkan link dan komen di bahagian komen entry nie...nanti senang saya nak terjah

:: OKEH..DH BLH TERJAH BLE2 AJE..HEHEHE

senang je kn syaratnye..so pe lg klik la banner tu klu nk join..
GA ni hbs 01.05.2011


0 comments:

Post a Comment