CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, March 8, 2011

JANGAN pandang camera!!!


KEPADA SESAPE YANG NAK JOIN DI ALU-ALUKAN

Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog DYANZJHA .. (follower ke 576)

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! (done)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
(taraa.!! ni la gmbr nye..)

Ariq ngh kusyuk tgk kucing gmuk yg lalu kat bwh..ckit pun xheran dino yg die naek tu bergyg2
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 (of coz la dh buat..hehehe)

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.
(so nak tag: eja - k.belle - fhana)

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.
(okeh..dh leh terjah lps ni ye..)

klu nk join klik banner sblm 29.04.2011..!!

smue syarat dh ikut hopefully de rezki..wink..wink~

1 comments:

ilhamny said...

yg nih kite dah buat la yang..kita fight sesama kot2 menang..hehehe

Post a Comment