CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, March 4, 2011

CONTEST MATA BULAT !


adakah mata anda bulat..atau anak anda atau sesiapa je la yg rs mate bulat..moh kite join contest ni..syarat die simple jek: 

1. buat simple ENTRY pasal contest ini. (ikut suke le nak tulis ape pun) ~ done

2. LINK kan ia kepada saya (baru tau korang join ke x? ) ~ also done

3. pertaruhkan le 1 GAMBAR ( lebih pun xpe)
so ni le gmbrnye..jen je jeng...!!!

adakah ini cukup bulat..jika tidak try tgk yg ni plak


kre bulat la ni kn..kn..
so..done..!!

4. FOLLOW saya yer :)) ~ follower ke 627

5. TAG 3 orang je ~ eja - fhana - huda

6. tambahan syarat ! (update 16.2.2011) ~ pun dh follow
FOLLOW CN
(sponsor hadiah CMB)

senang je kn..pe lagi klik la banner tu sblm 13.03.2011

1 comments:

deeba Nur said...

hai akak. dh mai cnie dh. :)

Post a Comment