CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, February 24, 2011

~~My comel Tido COntest~~



Littlebutterangel wat contest dan driku bgitu excited nk join..weee~

taatttattaraaaaaa.....ni la die putera kcik sye yg sdg nyenyak tdo..!!


Nama : Ariq Asyraaf Khairul Anwar

Umur : 11 mth

Nama ibu : Nurul Aini

contest ni due on 13.03.2011..so tggu pe lg meh la join cepat..!!!!
klik banner yek..



SmileY BaggY GiveawaY


tringin nk handbag bru..tu yg truje nk join GA ni..hehehe..klu u olls nk hdiah ni:

1x Hadiah Utama


join la mcm sye dgn klik kat banner ats tu..

degan ini mereka2 ini telah ditag : eja - k.belle - k.ena - fhana - diyana

andai kte xdpt hdiah utama tu..dpt saguhati pun jd la yek

1st Give-Away By Deekuntum


moH kite join..due on 28.02.2011 
sila la klik kat SINI yek..jgn malu2...!!

yang kene tag : eja - fhana - k.ena

gud luck to me..hooyee~ 


MY SLEEPING ANGEL CONTEST


i like this contest..u olls pun akn truje nk join ble tgk hdiah2 nye..klu nk join klik banner k.!

jom jengah jap pe hdiahnye..

Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


Weeeiii..i like.. ;) 

So ni la gmbr Ariq tdo smbil berfikir..xtau la pe yg dfikirkan agknye time tdo tuh..huhuhu


saya tag : eB - eja - diyana - k.ena - k.belle





1ST GIVEAWAY - FANTASY PINKY BUTTERFLY (FEB)


kemain meriah banner GA ni kn..mbuatkn ku truja utk join..hehehe
moh tgk pe syarat2 nye ek..

1--> Korang kena FOLLOW 2 blog iaitu 
MUMMYLOVERS BLOG 
dan 
WEIYDA GA & CONTEST BLOG

~ done..follower ke 210 utk MUMMYLOVERS BLOG n yg ke 68 utk WEIYDA GA & CONTEST BLOG

2---> Klik LIKE di FIND US ON FB di mana salah satu SIDEBAR blog

~ also done.!!

3---> Buat entry dengan tajuk : 
"1ST GIVEAWAY - FANTASY PINKY BUTTERFLY (FEB)"
dan letakkan BANNER tersebut di entry dan sidebar korang dan jangan lupa backlinkkan balik ke blog ini yer...

~ of coz la done!

4---> Ikut suka mahu TAG ke xmahu Tag ke kat blogger lain sbb GIVEAWAY ni terbuka untuk sesiapa sahaja tanpa paksaan...

~ driku tag eja - k.ena - fhana..so done!

5----> Tinggalkan LINK DAN KOMEN ANDA DISINI sahaja yerp untuk memudahkan MRS WIEYDA memberi respond utk entry anda itu,..

~ ok done..!!

yeeayy..smue syarat dh buat..hopefully de rezki..
terase nak join..? pe lagi klik la banner..weeee~




Wednesday, February 23, 2011

'Guess The Baby's Weight Contest'


GA from BumCuk..nk join klik banner k..due on 28.02.2011

so skang kne teka bp berat baby Ariff..hermm~


klu ikut gmbar kat ats ni..sya rasa berat baby Ariff ialah 4.2kg
coz tgk gaye cm lbh krg brt Ariq ms umr sbulan..hik3!!

sya tag: eB - k.belle - eja




'Giveaway Rama-Rama Merah'

 

mari kita terjah utk dpt hadiah..klik kat banner ye..

GA ni diwujudkan sbb:

Meraikan Anniversary owner pada 20.03.2011 
Nak tambah kenalan 
Sebagai tanda Penghargaan kepada mereka yang sudi follow blog owner ni...
Juga sebagai ucapan terima kasih kepada kawan2 maya

so sweet kn..kn..so tggu pe lg join la cpt..!!




CONTEST:Saya Suka Lipgloss


jom join GA dari cik dya ni..klik je kat banner k
due on 12.03.2011 so pe lg jom terjah..!!

slogan saya bnyiknye cenggini:

Saya Suka Lipgloss sebab...SENANG, tak pyh pki lipstik pun bibir dh leh nmpk montok cam Angelina Jolie..seksi u!!!

cukup 15 pth perkataan..hehehe daku nak tag .Eja, Huda eB

Tuesday, February 22, 2011

Cute Baby Style Contest

kali ni nak join contest from siz huda plak..so, ni la gmbar baby sya..
jenn..je jeng..

hehehe..ni la die style kapal terbang mendarat emergency..hikhik

Nama : Ariq Asyraaf Khairul Anwar
Umur : 11 bulan
T.Lahir : 18.03.2010
Nama Ibu: Nurul Aini

klu nak join klik banner k..due smpi 24.02.2011 je tau..so cepat2 la klik..

Gud L.U.C.K to ME..ngehehe~








Contest Kids & Cartoons


sblum terlambat..driku join jgk cntest k.yan ni..so ni la die..tan tara..!!

Bujang kecikku berbaju pooh..

Nama : Ariq Asyraaf Khairul Anwar
T.Lahir : 18/03/2010
Kartun Fav: Pocoyo

so kwn2 ku cpt join..mn tau de rezki saat akhir kn..due on 22/02/2011 tau..cepat..cepat!!



Contest The Sexiest Baby

kali ni nk join contest dr kak yan plak..hehehe last minute cntestant kre nye ni..tp mn tau de rezki kan..


cari pnye cari jmpe la gak gmbr ariq yg seksi ni..erk..seksi ke? tp xpe la jnji memenuhi syarat ye x..tp ni gmbr time ariq sbulan..


seksi ke sye..awww~

Nama : Ariq Asyraaf Khairul Anwar
DOB : 18 / 03 / 2010

so, klu u all rs sempat lg nk join..klik je kt banner tu yek..last date 22.02.2011 tau




Monday, February 21, 2011

Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni!




klu nk join klik la banner ye kwn2..jom terjah ..!!

gud luck utk dri sndri..hehehe

Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty


kenapa sya join:
driku meng join kan dri coz nk try luck..mn tau de rezki kan..hehehe 

komen ttg blog Ana
blog ana ni sweet tau coz tuannye pn nmpk sweet gtu..lgpn its full wif pink colour..i like XD

so, kwn2 yg nk join klik sini banner ye..sya tag..huda - k.ena - diyana 


Jemari Asmara 2nd GiveAway!!


haii..kali ni nk join GA dr jemari asmara pulak..

GA ni dianjurkan sempena:

i. Ulang tahun perkahwinan puan empunya blog yang ke 8 tahun hijrah pada 12 Rabiulawal 1432H
ii. Pembukaan Asmara Collections @http:jemariasmaraonlinebiz.blogspot.com
iii. Jemari Asmara bakal berusia 3 bulan pada 23 Februari 2011

tarikh tutup masih blum pasti..so jom la join slagi GA ni msh on..cepat..cepat!! klik je kt banner ye..jgn lupe jdikan nurul as ur referrer ok..


Friday, February 18, 2011

INSPIRE DESIGN'S 1st GIVEAWAY

Yuhuu..driku menjoinkan dri utk giveaway ni sbg 1st giveaway utk blog ni..hehehehe 


 

jom join ramai2..klik je banner ni mn tau de rzki tp jgn lupe ltk driku sbg referer yek..
tarikh tutup 03 Mac 2011 so pe lg..join la cpt..!!!

dengan ini driku meng 'tag' diyana k.ena fhana eja