CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, April 28, 2011

MY 12th ANNIVERSARY GIVEAWAY BY FIEDA

mOh kite pakat jOin rmi2 1st GA Siz Fieda nih..
Jgn lupe klik BANNER utk jOin ye..

wOw 12thn suda ye siz..driku ini bru la nk msk 2thn hdp berumahtangga ni..msh pnjg lg pjalanan yg nk dtempuh utk dptkn angka 12thn mcm siz fieda ni..huhuhu xpe nurul..u can do it..insyallah..
'AJA..AJA..FIGHTING'..!!

:: tO mY dear Sis Fieda ::


mOga rumahtangga yg dibina ini diberkati dan dilindungi ALLAH hendaknya..selamat ulangtahun buat k.fieda dan en. asben..smoga jodoh kalian bkekalan hingga hujung nyawa..!!



i love this wish..huhuhu

:: tag ::

- Eja -
- Belle -
- Ummi Danish -


Monday, April 25, 2011

ATTENTION TO ALL Awesome Birthday - Sweet Moment Contest WINNER

quick entry..!!


gmbr di atas menunjukkan bukti bahawa semua hdiah telah di htr pd smua pmenang pd hari ISNIN   (18.04.2011) oleh itu kemungkinan besar hdiah2 tersebut telahpun sampai ke tgn semua pemenang..sila inform pd sya jika anda tlh trima hdiah tersebut ye..bkn pe sya cme nk pstikan ianya smpi tkut nnt de plak yg tertggu2 n slh fhm..pd yg dh inform dan dh buat n3 psl hdiah ni..trima kasih byk2 ye..jika ada yg blum trima tlg infrm sya cpt so i can check wif the courier service ok..

lg satu sya mtk maaf coz bru ari ni dpt post n3 ni coz driku kne outstation spjg mggu lps..huhuhu

sekian..terima kasih..kerjasama anda amat2 sya hargai..

Wednesday, April 13, 2011

Awesome Birthday - Sweet moment Contest ' Best Entry ' WINNER.!!!

wlaupun para juri dh shortlistkn smue n3 dr 53 jd 12..dorg ttp migrain nk plih 6 best entry yg layak mng..setelah berpapan2 xtive5 akhirnye dorg sbulat sore plih mereka2 ini sbgai pmenang..trima kasih la byk2 kt 3 dara pinggitan ni coz sudi jd juri tanpa gaji tp de pahala sbb dh tlg driku pilih winner..agknye klu la driku buat sorg2 mau smpi thn dpn x dpt tau spe yg mng..lgpun ianya lbh adil kn..kn..

nilah dara2 pinggitan yg sudi tlg i..hikhik dorg still single n available lgik okeh..!!hahahaha

keputusan yg dibuat oleh para juri adalah muktamad ye..sbarg surat nyurat, fb, twitter mahupun email tidak akn dlayan okeh..

:: the 'best entry' goes to ::


 - Ummi Danish -


 - Toyolkiut -


 Sweetmama -


Fadwa -


Adyshariz -


 Syiera -

tahniah kpd smue yg berjaye..pd top 12 yg lain n3 anda smue mmg best tp nk wat cmne hdiah cme 6 jek..insyallah de rezki driku akan wat cntest n ga lg yek..jgn serik utk join tau..
disebabkan ni 1st time driku wat cntest..rs cam terharu sgt sbb de yg sudi join..so driku nk bg hdiah special utk 1st cntestant yg join my 1st cntest ni..

:: here the 'early bird' special gift ::


this gift belongs to Nana..

to all the winner termasuk yg dpt special early bird gift ni..tlg send detail2 u'olls mcm kt bwh ni ye..kalau de yg tak hntr detail dlm mase 1 minggu dr trikh n3 ni kite akn plih winner lain yg tersenarai dalam top 12 ye..harap maklum..

subject: Awesome Birthday - Sweet Moment Contest ' Best Entry / Early Bird '
nama :
alamat:
no.fon :

emailkn detail2 korg kt cni ye..
nurulanwar2511@gmail.com  

tahniah lg skali utk smue yg dpt hadiah.. :) 













Awesome Birthday - Sweet Moment Contest ' Lucky Draw ' WINNER..!!!

Alhamdulillah berjaya jgk buat n3 ni..maaf di ats klewatan ini ye kwn2, kesibukkan yg dtmbh dgn ke'slow'an line adlh dantra punca2 klewatan..huhuhu  

:: proses cbut undi oleh ariQ ::


lps print smue nme cntestant, dgunting, dlipat n mskkn dlm ktk cm kt ats nih spaye sng bdk kcik nih nk cbut tp tu la..dh nme pun bdk kcik die ingt smue mainan habih ditaburknnye nme2 tu smue..tp usah bimbang je coz driku tlh kutip blk smue yg terabur tu dan kire smule utk pastikan xde nme yg cicir..wlaupun ariQ cbut skali byk tp yg die btul2 bg kt tgn aku jek yg dkire okeh..wlaupun mkn mse agk lme utk ariQ hbskn cbutan..10 cbutan ariQ buat coz babah sudi tje lg 4 hdiah..hehehe xmau cte lbh jOm kite tgk rezki spe yg dpt ye..

:: here are the lucky contestant ::






5) Nida
6) Deqlis


8) Nor



tahniah pd smue yg bertuah ni yer.. mereka2 yg mng ni sila la htr detail2 ni dlm ms sminggu dr tarikh n3 ni ye..kot x ariQ akn cbut undi bru tuk gnti tmpt korg okeh..!! detail nye cmnih

subject: Awesome Birthday - Sweet Moment Contest ' Lucky Draw '
nama :
alamat:
no.fon :

emailkn detail2 korg kat cni :
nurulanwar2511@gmail.com  

tahniah skali lg..pd yg xberjaya jgn pts ase insyallah pnjg umr, mrh rezki driku akn wat GA or cntest lg yek..driku amat berterima kasih pd smue yg sudi join..nantikan annoucement utk best entry plak ye..






Sunday, April 10, 2011

Show Your Teeth Contest

 Klik BANNER utk join

:: sO here it is ::


' ariQ asYraaf '
18 mac 2010
nurul aini

:: tag ::

- belle -
- diyana -
- ummi danish -



My Sweet Bufday Giveaway

  
Klik BANNER utk join

:: nak tag ::

- aNiM -
- belle -
- nabila -
- smue yg sggh cni -

Wednesday, April 6, 2011

CONTEST mummyHaza~ Uniknya Ayah & Anak

klik BANNER utk jOin ey


:: ariQ ngn babaH ::


gmbr ni miey yg amek..sbenOnye nk amek gmbr dgn pose yg agak Ok la kekdahnye..tbe2 jek babah wat mke gtu n mieY pun trs je snap..ble tgk blk haa..hamek kO si babah ngn mke cm kekanak riang yg si ariQ plak cm tkut pun de cm tpeyenyek pipi pOn de..hehehe 
time ni ngh lepak2 kt umah maK kt PJ tgh xde kje tu yg bgamBo tu..so mummy haza amcm ckup unik ke gambO teman ni..hikhik~

:: mangse tag ::

- belle -
 - fieda -
 - aNiM -
- fadzillah -
 - Nana -